נכתב על ידי: שף עידן
תאריך: 01/08/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


נתחיל עם העוגה :

מערבבים את כל המוצרים היבשים בקערה את הקמח,קקאו או שוקולית, סוכר, שקית אפייה.

בקערה קטנה שוברים את הביצים לבדוק שהם לא פגומות, שמים את  הביצים בקערה, ואז שופכים את השמן

מערבבים את הכל ומוסיפים את הכוס מים או חלב ומערבבים , לוקחים את השוקולד המריר וקוצצים לחתיכות בינוניות ושופכים  לקערה ומערבבים לוקחים את התבנית (זולגים טיפה שמן על התבנית  כדי למנוע הדבקה של העוגה)  שופכים את העוגה לתבנית מכניסים אותה לתנור שחומם מראש ל150 -180 מעלות למשך 15 -20 דקות או אפשרות בדיקה עם קיסם שיניים לנעוץ אותו בעוגה ושהקיסם ייצא יבש אז העוגה מוכנה

לבנתיים הכנת הציפוי:

ממסיסים שוקולד בסיר ומוסיפים טיפה שמנת מתוקה

כדי להמיס את השוקולד שהשוקולד נמס זולגים אותו על העוגה ושופכים המון סוכריות על העוגה !

בתיאבווווווווןןןןןן עוגה טעימה רצחח !!


 
אודות המחבר

שף

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1245.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון