נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 23/07/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחמם במחבת את השמן והחמאה ולהכניס 2 סטייקים בכל סיבוב. לטגן בכל צד כ-5 דק'. להעביר את הסטייקים לתבנית אפייה ולאפות בחום של 200 מעלות כ-10 דק'. במחבת עם החמאה להוסיף את הפטריות ולטגן עד השחמה, להוסיף את השום והתבלינים ולערבב, להוסיף את היין ולבשל כ-3 דק'. להוסיף את השמנת, לערבב ולבשל עד הסמכה. לסדר בצלחות את הסטייקים, להוסיף מן הפטריות לכל צלחת ולצקת מהרוטב על בסטייקים ולהגיש. בתיאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1237.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון