נכתב על ידי: פזית סבג
תאריך: 21/07/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה:

- להכניס לקערה את כל החומרים של עיסת הבשר ולערבב. להניח בצד לספיגת טעמים.

- להוריד את הראש לפלפלים ולנקות מהתוכן.

- להוציא את התוכן מהקישוא והעגבניה. את התפו"א לחצות לחצי (במידה והוא גדול) ולרוקן מתוכן.

- בסיר גדול לחמם שמן,להכניס את הבצל ולטגן עד להזהבה. להוסיף את כל חומרי הרוטב ולהביא לרתיחה.

- להכניס את כל הירקות הממולאים פנימה. להניח צלחת מעל הירקות ולהביא לרתיחה שנית. לבשל שעה ולכבות.

 


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1236.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון