נכתב על ידי: פזית סבג
תאריך: 21/07/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה:

- בקערה להניח את כל המצרכים, להיזהר שהמלח לא יגע בשמרים.

- ללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש.

- להניח לתפיחה של שעה עד להכפלת הנפח. (אני מניחה בתוך התנור)

-אחרי ההתפחה עושים הפרשת חלה.

- בידים מקומחות ללוש את הבצק שנית ולחלק ל 4-6 חלקים.

-  ללוש כל חלק וליצור ממנו כדור.

- מניחים על משטח מקומח לתפיחה נוספת של 30 דקות.

- לאחר ההתפחה לוקחים כל כדור ומשטחים אותו בידים. מברישים בביצה טרופה ומכניסים לתנור לחום של 180 מעלות למשך 25-30 דקות עד שהלחמים מזהיבים.

 

 


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1234.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון