אופן ההכנה:
- בקערה להניח את כל המצרכים, להיזהר שהמלח לא יגע בשמרים.
- ללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש.
- להניח לתפיחה של שעה עד להכפלת הנפח. (אני מניחה בתוך התנור)
-אחרי ההתפחה עושים הפרשת חלה.
- בידים מקומחות ללוש את הבצק שנית ולחלק ל 4-6 חלקים.
- ללוש כל חלק וליצור ממנו כדור.
- מניחים על משטח מקומח לתפיחה נוספת של 30 דקות.
- לאחר ההתפחה לוקחים כל כדור ומשטחים אותו בידים. מברישים בביצה טרופה ומכניסים לתנור לחום של 180 מעלות למשך 25-30 דקות עד שהלחמים מזהיבים.