נכתב על ידי: מיכל שדה
תאריך: 20/07/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


3 כפות שמן קנולה.

300 גרם חזה עוף חתוך לרצועות.

2 ביצים.

1 בצל סגול פרוס דק.

1 שן שום קצוצה.

1 כפית ג'ינג'ר קצוץ.

1 גזר חתוך למקלות דקים.

1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות.

5 פטריות שיטאקי טריות

1 כוס נבטי שעועית

1 כוס כרוב חתוך לרצועות.

4 כוסות אורז מלא מבושל קר.

רוטב לתיבול:

3 כפות רוטב סויה.

2 כפות סילאן.

1 כף רוטב צ'ילי.

1 כף מיץ  לימון.

אופן ההכנה:

מערבבים את החומרים לרוטב התיבול. מחממים ווק עם שמן מקפיצים את העוף ומוציאים.

מוסיפים לווק ביצים ומערבבים למרקם פירורי. מוסיפים בצל, שום וג'ינג'ר ומקפיצים כחצי דקה. מוסיפים את הירקות ומקפיצים דקה שתיים. מחזירים את העוף, מוסיפים את רוטב התיבול והאורז ומערבבים עוד דקה.

ניתן לפזר מעל כוסברה ובצל ירוק.

באדיבות אתר סדנאות בישול אוכל בריא

http://www.mbfood.co.il/


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1233.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון