נכתב על ידי: מיכל שדה
תאריך: 20/07/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מרכיבים:

3 עגבניות בשלות פרוסות דק.
1 כף גדושה זיתי קלמטה אן צלפים קצוצים.
2 כפיות חומץ בלסמי.
1 כף שמן זית.
מלח גס ופלפל שחור גרוס.

מסדרים פרוסות עגבנייה בשכבה אחת על צלחת גדולה מפזרים זיתים וצלפים.

מטפטפים בלסמי ושמן זית וזורים מלח גס ופלפל.

בתאבון!!!

באדיבות אתר סדנאות בישול אוכל בריא

http://www.mbfood.co.il/


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1232.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון