נכתב על ידי: פזית סבג
תאריך: 18/07/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה:

- בקערה להניח את כל המצרכים מלבד השמן וללוש עד לקבלת עיסה אחידה והומוגנית.

- להשהות את העיסה לשעה במקרר לספיגת טעמים.

- לחמם מחבת כבדה במעט שמן ולטגן קציצות עגולות שטוחות עד להזהבה משני הצדדים.

-להוציא לניר סופג ולהגיש חם או קר מלווה בסלט ירקות טרי.

 


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1230.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון