נכתב על ידי: פזית סבג
תאריך: 18/07/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן הכנת הבצק:

ללוש במיקסר/ביד בצק מכל המרכיבים, לשים לב שהמלח לא יגע בשום אופן בשמרים, עד לקבלת בצק רך וגמיש.

להניח ניר אפיה על תבנית של התנור ולשמן אותה בכף שמן זית.להניח את הבצק בתבנית ואם יד משומנת למתוח את הבצק לכל צידי התבנית עד שהבצק יכסה את כל התבנית.

למרוח את הרוטב ומעליו כל תוספת שתרצו.

לאפות ב- 180 מעלות בין 20-30 דקות (כל תנור שונה) עד להזהבת שולי הבצק.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1229.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון