נכתב על ידי: lemon3.co.il
תאריך: 18/07/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  • בעזרת סכין חדה, תכינו כיסים לשום ותחדירו אותו לבשר.
  • תפזרו את הצ'ילי על הבשר.
  • במחבת שחוממה מראש, יש לטגן 2 כפות שמן ולצלות את הצלעות למשך כ-5 דקות.
  • להוסיף את שאר המרכיבים, ולבשל לעוד 5 דקות ולהגיש!
  • בתיאבון


     
    אודות המחבר

    עץ הלימון שירותי קייטרינג ומגשי אירוח לאירועים, מסיבות רווקים, מסיבות משפחתיות, כנסים, ימי הולדת, מסיבות אירוסין, ישיבות משרדיות, ימי כיף, טיולים, ערבי חברה, אירועי קוקטייל, ערבי גיבוש, קידום מכירות, אירועי השקה,ימי צילומים,תערוכות,מייצגים, אירועים עיסקיים וכו'.

    המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
    http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1224.aspx
    בחזרה למתכון המקורי

    הדפס את המתכון