נכתב על ידי: lemon3.co.il
תאריך: 18/07/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  • להבריש את הנתחים בשמן זית ולהכניס לתנור לחום של 170 מעלות צלזיוס למשך כ-10-15 דקות.
  • מערבבים את שאר המוצרים ביחד ומשרים את הסלמון המוכן ברוטב שהכנתם, לפחות חצי שעה לפני ההגשה.
  • בתיאבון!


     
    אודות המחבר

    עץ הלימון שירותי קייטרינג ומגשי אירוח לאירועים, מסיבות רווקים, מסיבות משפחתיות, כנסים, ימי הולדת, מסיבות אירוסין, ישיבות משרדיות, ימי כיף, טיולים, ערבי חברה, אירועי קוקטייל, ערבי גיבוש, קידום מכירות, אירועי השקה,ימי צילומים,תערוכות,מייצגים, אירועים עיסקיים וכו'.

    המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
    http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1223.aspx
    בחזרה למתכון המקורי

    הדפס את המתכון