נכתב על ידי: גבינות מהלב - גדי
תאריך: 17/07/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להסיר את החלק העליון של הלחמנייה. מרוקנים חלק מהפנים של הלחמנייה.

מועכים את הגבינות, מוסיפים חלב, שמנת, מלח, פלפל והפטרוזיליה.

ממלאים את הלחמניות בתערובת הגבינות, מניחים מעל את המכסה של הלחמנייה .

אופים 5-10 דקות בטמפרטורה של 150 מעלות. אפשר להגיש גם קר.


 
אודות המחבר

אנחנו מעבירים קורסים להכנת גבינות בבית. קורסים פרטיים ולקבוצות. הפקת ארועים מיוחדים לימי הולדת. טלפון 054-7522906 האתר שלנו: גבינות מהלב - http://www.גבינות-מהלב.com/

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1220.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון