נכתב על ידי: Hilabahat
תאריך: 30/06/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  1. מקציפים את החלבונים והסוכר הדק במיקסר עד לקבלת קצף יציב.
  2. מערבבים יחד אבקת סוכר ואבקת שקדים ומקפלים למקצפת החלבונים בעדינות.
  3. מערבבים פנימה מספר טיפות מצבע המאכל המועדף עד לקבלת הצבע הרצוי.
  4. מעבירים את התערובת לשק זילוף,מרפדים תבנית בנייר אפייה ומתחילים לזלף את המקרונים לגודל הרצוי (מומלץ קוטר של 2-3 ס"מ).
  5. אופים כ 13 דקות בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 150 מעלות. מוציאים מהתנור ומיד מסירים מנייר האפיה. מצננים לטמפרטורת החדר.

 

להכנת המילוי-

  1. מניחים את המרציפן בקערית ומחממים במיקרוגל מספר שניות עד לריכוך. מוציאים ומוסיפים את התוספת הרצויה- מחית פיסטוקים או אחת מהריבות ומעבירים לשק זילוף.

 

להרכבת המקרון:

  1. מסדרים את המקרונים בזוגות על פי גודלם. מזלפים על התחתית של אחד המקרונים מהמילוי ומכסים עם המקרון המתאים לו.
  2. לשמור בטמפרטורת החדר או בהקפאה לזמן ארוך יותר, אבל מניסיון הם בסכנת חיסול מהרגע שהם מוכנים!

 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1210.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון