נכתב על ידי: טל כץ
תאריך: 10/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


ממיסים את השוקולד.מקציפים את הביצים והסוכר על מהירות גבוהה 7 דקות.מערבבים קמח וקקאו בקערה נפרדת.מוסיפים לקצף תוך כדי ערבוב: שוקולד, מים ושמן.מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים.אופים בתבנית עגולה 24-26 ס"מ בחום 160 מעלות עד שהקיסם יוצא יבש.  

 
אודות המחבר

טל כץ נשואה ואם לשלושה ילדים, תושבת רעננה, מהנדסת תעשייה וניהול, בוגרת הטכניון.
לאחר שעבדה שמונה שנים בענף ההיי-טק החליטה טל כץ לשנות קריירה ובמקביל ללימודי קונדיטוריה פתחה עסק עצמאי לעיצוב עוגות.
את ההתמחות בקישוט עוגות בבצק סוכר רכשה טל כץ במגוון בתי ספר בארץ ובאנגליה.
ביולי 2004 היתה טל בתערוכת קישוט עוגות בינלאומית שנערכת פעם ב-4 שנים באנגליה. בתערוכה נערכה תחרות קישוט עוגות בה השתתפו מעצבי עוגות מכל העולם.
טל הציגה עוגה בתחרות וזכתה במדליית כסף.
כיום טל כץ היא הבעלים של סטודיו "שוגה" לעיצוב עוגות. בסטודיו "שוגה" מעצבים עוגות חתונה מרשימות ברמה בנלאומית, וכמו כן מתקיימות סדנאות למבוגרים ולילדים ומלמדים בהן עיצוב וקישוט עוגות בבצק סוכר, בצק שוקולד ועוד.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe120.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון