נכתב על ידי: גבינות מהלב
תאריך: 10/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מערבבים קמח עם שימרית ,מלח וסוכר .מוסיפים לאט את המים ולאחר מכן חצי כוס שמן זית .מערבבים הכל טוב ,לשים ונותנים לתפוח .לשים שוב , יוצרים כדורים  , מפזרים על מגש קמח תירס ומניחים שוב לתפוח.מפזרים על מגש קמח תירס ,מסדרים את הפיתות על המשטח ולפני האפיה מפזרים מעל את תוספות.גבינה,טונה... אתם מוזמנים לבקר באתר שלנו: http://www.גבינות-מהלב.com/ הכנת גבינה

 
אודות המחבר

אנחנו מלמדים הכנת גבינות לבנות,גבינות חצי קשות,גבינות צהובות וגבינות עובש במטבח הביתי בעזרת כלים וחומרים זמינים.

כל מתכון שנכתוב הוא מתאים גם לגבינות קנויות אבל טעמו של כל מאכל יהיה משובח יותר אם תכינו את הגבינות בעצמכם.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe119.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון