נכתב על ידי: lemon3.co.il
תאריך: 06/06/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  • לחמם תנור על 180 מעלות, ולקלות את האגוזים 5-6 דקות, ולקרר.
  • להעביר את האגוזים לבלנדר על פולס, למשך כחצי דקה.
  • להעביר לצנצנת מחוטאת (במדיח כילים, או במים רותחים על הגז, למשך כ-10 דקות) להוסיף את הדבש, ולאחסן.
  • זו תערובת נפלאה לגרנולה של בוקר, מלאה בבריאות ווטמינים חיוניים לגופנו. כמו כן תוכלו להוסיפה לגלידות,עוגות, עוגיות וכדומה.

    המתכון הנ"ל יניב לכם כ-2 צנצנות של 500 מ"ל לערך.

    תהנו!


     
    אודות המחבר

    עץ הלימון שירותי קייטרינג ומגשי אירוח לאירועים, מסיבות רווקים, מסיבות משפחתיות, כנסים, ימי הולדת, מסיבות אירוסין, ישיבות משרדיות, ימי כיף, טיולים, ערבי חברה, אירועי קוקטייל, ערבי גיבוש, קידום מכירות, אירועי השקה,ימי צילומים,תערוכות,מייצגים, אירועים עיסקיים וכו'.

    המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
    http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1183.aspx
    בחזרה למתכון המקורי

    הדפס את המתכון