נכתב על ידי: lemon3.co.il
תאריך: 05/06/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  • לגרד את הבטטה והתפו"א בפומפיה (ארוך ככל האפשר), לקצוץ את הבצל החלק הירוק והלבן יחד.
  • להוסיף את כל המרכיבים ולתבל.
  • להוסיף את פירורי הלחם בהדרגה עד לקבלת עיסה דביקה, אבל א מידיי.
  • לטגן במחבת עד שמזהיב.
  • המתכון יניב לכם בערך  40 לביבות...תכפילו בכמה שתרצו.


     
    אודות המחבר

    עץ הלימון שירותי קייטרינג ומגשי אירוח לאירועים, מסיבות רווקים, מסיבות משפחתיות, כנסים, ימי הולדת, מסיבות אירוסין, ישיבות משרדיות, ימי כיף, טיולים, ערבי חברה, אירועי קוקטייל, ערבי גיבוש, קידום מכירות, אירועי השקה,ימי צילומים,תערוכות,מייצגים, אירועים עיסקיים וכו'.

    המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
    http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1174.aspx
    בחזרה למתכון המקורי

    הדפס את המתכון