נכתב על ידי: lemon3.co.il
תאריך: 05/06/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לגרד את התפו"א בפומפיה (ארוך ככל האפשר), לחתוך את הבצל לחצאי טבעות ולטגן בשמן עמוק. ברגע שהבצל מזהיב קלות, להוציאו ולערבבו עם התפו"א להוסיף את הביצים והמצות השבורות. לתבל במלח פלפל, לכדרר כדורים בגודל כדור פינג פונג ולסחוט אותם ולסדרם לקציצה, לטגן עד שמזהיב.

המתכון יניב לכם בערך 15-17 לביבות...תכפילו בכמה שתרצו.


 
אודות המחבר

עץ הלימון שירותי קייטרינג ומגשי אירוח לאירועים, מסיבות רווקים, מסיבות משפחתיות, כנסים, ימי הולדת, מסיבות אירוסין, ישיבות משרדיות, ימי כיף, טיולים, ערבי חברה, אירועי קוקטייל, ערבי גיבוש, קידום מכירות, אירועי השקה,ימי צילומים,תערוכות,מייצגים, אירועים עיסקיים וכו'.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1173.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון