אופן ההכנה:
- לקלות חצילים ופלפלים קלות על הגז, בתנור או על מנגל עד אשר החצילים משחירים והופכים רכים במקצת והפלפלים מאבדים קצת נוזלים.
- לקרר במסננת.
- לחצות לחצי ולהוציא את כל ליבת החציל בעזרת כף ולזרוק הקליפות.
- להוציא את הגרעינים מהפלפלים ולקלף אותם.
- לשים את כל המרכיבים בבלנדר, לטחון בפולסים עד שהכל נטחן.
- לקרר כשעה או יותר במקרר.
הולך מצויין עם מגשי אירוח של פלטות ירקות, גבינות ושאר מטעמים שדורשים מטבלים, וכמובן גם לכריכים וטורטיות.
lemon3.co.il