נכתב על ידי: lemon3.co.il
תאריך: 03/06/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  • מכניסים כל המרכיבים מלבד השמן לבלנדר.
  • טוחנים למספר דקות.
  • מזליפים את השמן באיטיות תוך כדי עבודה, עד לקבלת מרקם של רוטב.
  • זהו, הרוטב מוכן.
  • תכינו לפי מה שיש לכם באותו רגע בבית. פנטסטי לניצול שאריות של ירוקים שנשארים וחבל לזרוק.

    ניתן להקפיאו, והוא נשמר מצוין במקרר לאורך זמן.

    אפשר ורצוי להשתמש בו למרינדות של עוף ובשר בקר.

    גרסת הדפסה הדפסה


     
    אודות המחבר

    עץ הלימון שירותי קייטרינג ומגשי אירוח לאירועים, מסיבות רווקים, מסיבות משפחתיות, כנסים, ימי הולדת, מסיבות אירוסין, ישיבות משרדיות, ימי כיף, טיולים, ערבי חברה, אירועי קוקטייל, ערבי גיבוש, קידום מכירות, אירועי השקה,ימי צילומים,תערוכות,מייצגים, אירועים עיסקיים וכו'.

    המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
    http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1167.aspx
    בחזרה למתכון המקורי

    הדפס את המתכון