נכתב על ידי: lemon3.co.il
תאריך: 03/06/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


הכניס את כל המרכיבים היבשים לבלנדר(נלבד המלח), לתת לו לעבוד כ-3-4 דקות, להוסיף את  המלח המים, לתת לו לעבוד עוד 3-4 דקות ולאחר מכן להוסיף את שמן הזית (תוך כדי עבודה) ולהשאיר אותו עובד עד לקבלת בצק דביק אבל לא מדי. לתת לבצק לנוח כ-45 דקות.לחתוך וללוש לתבנית ולעובי הרצוי. אפשר לשמן תבנית או לאפות עם נייר אפיה, האידיאל הוא לאפות על אבן פיצה ביתית.

כמובן שזה מתכון שאפשר להכין עם הילדים, אני הייתי מוותר על הבלנדר ומכין את הבצק בעזרתם. הם אוהבים את ההתעסקות בבצק וכמובן גם את הפיצה אחר כך


 
אודות המחבר

עץ הלימון שירותי קייטרינג ומגשי אירוח לאירועים, מסיבות רווקים, מסיבות משפחתיות, כנסים, ימי הולדת, מסיבות אירוסין, ישיבות משרדיות, ימי כיף, טיולים, ערבי חברה, אירועי קוקטייל, ערבי גיבוש, קידום מכירות, אירועי השקה,ימי צילומים,תערוכות,מייצגים, אירועים עיסקיים וכו'.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1165.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון