הכניס את כל המרכיבים היבשים לבלנדר(נלבד המלח), לתת לו לעבוד כ-3-4 דקות, להוסיף את המלח המים, לתת לו לעבוד עוד 3-4 דקות ולאחר מכן להוסיף את שמן הזית (תוך כדי עבודה) ולהשאיר אותו עובד עד לקבלת בצק דביק אבל לא מדי. לתת לבצק לנוח כ-45 דקות.לחתוך וללוש לתבנית ולעובי הרצוי. אפשר לשמן תבנית או לאפות עם נייר אפיה, האידיאל הוא לאפות על אבן פיצה ביתית.
כמובן שזה מתכון שאפשר להכין עם הילדים, אני הייתי מוותר על הבלנדר ומכין את הבצק בעזרתם. הם אוהבים את ההתעסקות בבצק וכמובן גם את הפיצה אחר כך