נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 01/06/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר בינוני להביא לרתיחה את החלב השמנת המתוקה ואחת כוס מים להוסיף את הסוכר ולבשל תוך כדי ערבוב בכלי נפרד לערבב את הקורנפלור והמים עד שאין גושים וכאשר החלב רותח להוסיף את המים עם הקורנפלור לערבב תוך כדי בישול עד שמסמיך להעביר את התערובת לכלים אישים או לכלי קיבול גדול לצנן ולהכניס לקירור עד שמתיצב להגשה לצקת מין הסירופ מעט מי ורדים בוטנים וקוקוס בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1160.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון