נכתב על ידי: גבינות מהלב
תאריך: 10/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מערבבים את חומרי הציפוי יחד ומבשלים על אש קטנה.כשמתקרר שופכים עלהקרם הלבן . מקציפים חלבונים, מוסיפים 6 כפות סוכר, מוסיפים חלמונים ופודינג שוקולד בעדינות .אופים בתבנית עגולה 26 משומנת. כאשר מוציאים מהתנור מכניסים סכין מסביב לעוגה כדי להפריד ושלא תצנח . קרם:מקציפים את המצרכים של הקרם .על העוגה שופכים את הקרם ומעל את השוקולד . אתם מוזמנים לבקר באתר שלנו: http://www.גבינות-מהלב.com/

 
אודות המחבר

אנחנו מלמדים הכנת גבינות לבנות,גבינות חצי קשות,גבינות צהובות וגבינות עובש במטבח הביתי בעזרת כלים וחומרים זמינים.

כל מתכון שנכתוב הוא מתאים גם לגבינות קנויות אבל טעמו של כל מאכל יהיה משובח יותר אם תכינו את הגבינות בעצמכם.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe116.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון