נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 23/05/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בקערה להפריד את הביצים להקציף את החלבונים לקצף יציב בקערה נפרדת לערבב את הגבינה אבקת הסוכר החלמונים גרדת הלימון לאחד בין שתי המסות של הקצף ותערובת הגבינה להוסיף שתי כוסות קמח לערבב היטב עד לקבלת בצק רך וגמיש אם דביק להוסיף את חצי כוס הקמח הנוסף ולערבב עד קבלת בצק רך וגמיש ליצור כדורים בגודל כדור טניס ולשטח מעט לחמם בסיר שמן עמוק אך לא רותח ולטגן את הסופגניות עד הזהבה להעביר לצלחת עם נייר סופג ולהגיש בתוספת שמנת של פעם וקונפיטורה טובה ממליץ על דובדבנים או אוכמניות בהצלחה


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1149.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון