בקערה להפריד את הביצים להקציף את החלבונים לקצף יציב בקערה נפרדת לערבב את הגבינה אבקת הסוכר החלמונים גרדת הלימון לאחד בין שתי המסות של הקצף ותערובת הגבינה להוסיף שתי כוסות קמח לערבב היטב עד לקבלת בצק רך וגמיש אם דביק להוסיף את חצי כוס הקמח הנוסף ולערבב עד קבלת בצק רך וגמיש ליצור כדורים בגודל כדור טניס ולשטח מעט לחמם בסיר שמן עמוק אך לא רותח ולטגן את הסופגניות עד הזהבה להעביר לצלחת עם נייר סופג ולהגיש בתוספת שמנת של פעם וקונפיטורה טובה ממליץ על דובדבנים או אוכמניות בהצלחה