נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 20/05/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לסדר בצנצנת את פרוסות הלפת בסיר עם המים והמלח להוסיף את הסלק ולהביא לרתיחה לכבות את האש ולצנן כחמש דקות להוסיף לצנצנת את שיני השום ולצקת את הנוזלים לתוך הצנצנת לסיים בכמה פרוסות סלק מעל ולסגור היטב את הצנצנת להניח במקום מוצל ל-10 ימים לאחר מכן להעביר לקירור יש להקפיד לא לגעת בלפת בידיים חשופות אחרת הכבושים יתקלקלו בגלל החיידקים בתאבון הערה עם יש צורך בעוד נוזלים לצנצנת להוסיף באותו יחס 1 כפית מלח על כל כוס מים


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1145.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון