נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 18/05/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בקערת המיקסר להכניס את המצרכים היבשים, לערבב קלות, להוסיף את המים והשמן. להפעיל את המיקסר עד לקבלת בצק גמיש. להעביר את הבצק למשטח עבודה מקומח וללוש עד אשרהבצק אינו דביק אך אלסטי. לכדר את הבצק, לשמנו בשמן זית להניח בכלי מכוסה במגבת לחה לשעתיים. לאחר מכן לרדד את הבצק לעלה בעובי של 0.5 ס"מ ולהכין רוטב: להכניס את כל המרכיבים למעבד מזון ולעבד למחית חלקה. לצקת בעזרת מצקת בתנועות סיבוביות מהמרכז החוצה רוטב בנדיבות ולהוסיף תוספת לפי טעמכם. לאפות על חום גבוה 250 מעלות בין 10 ל 12 דקות.

המתכון מתאים לשני פיצות ענק של -8 משולשים בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1138.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון