בקערת המיקסר להכניס את המצרכים היבשים, לערבב קלות, להוסיף את המים והשמן. להפעיל את המיקסר עד לקבלת בצק גמיש. להעביר את הבצק למשטח עבודה מקומח וללוש עד אשרהבצק אינו דביק אך אלסטי. לכדר את הבצק, לשמנו בשמן זית להניח בכלי מכוסה במגבת לחה לשעתיים. לאחר מכן לרדד את הבצק לעלה בעובי של 0.5 ס"מ ולהכין רוטב: להכניס את כל המרכיבים למעבד מזון ולעבד למחית חלקה. לצקת בעזרת מצקת בתנועות סיבוביות מהמרכז החוצה רוטב בנדיבות ולהוסיף תוספת לפי טעמכם. לאפות על חום גבוה 250 מעלות בין 10 ל 12 דקות.
המתכון מתאים לשני פיצות ענק של -8 משולשים בתאבון