נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 18/05/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בקערה לערבב את כל מצרכי הקציצות עד לקבלת עיסה נוחה לעבודה.
לרוטב- לחמם בסיר רחב ושטוח את השמן ולטגן את הבצל עד שקיפות, להוסיף את העגבניות והשום לערבב ולבשל כ- 3 דקות.
להוסיף את שאר המצרכים והמים, לערבב ולהביא לרתיחה, להנמיך את הלהבה, ליצור קציצות בגודל כדור פינג-פונג ולהגליש את הקציצות לתוך הרוטב, להביא לרתיחה שוב, להנמיך את האש ולבשל כ- 30 דקות.

אפשרויות הגשה-- להגיש את הקציצות עם הרוטב על קוסקוס או אורז לבן.
או סתם לטבול חלה של יום שישי ברוטב.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1137.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון