נכתב על ידי: Hilabahat
תאריך: 17/05/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה:

קולפים את כל הירקות פרט לכרישה ומגררים בפומפיה גסה או במעבד מזון. מניחים בקערה וסוחטים את עודפי המים שהצטברו.

את הכרישה חותכים לחתיכות בגודל 2 ס"מ, חוצים לאורך ופורסים דק לגפרורים (ז'וליין).

מוסיפים את גפרורי הכרישה לקערת הירקות. מוסיפים פנימה ביצים, שקדים טחונים, פירורי פנקו, מוסקט וטימין. ממליחים ומפלפלים על פי הטעם.

מחממים מחבת גדולה עם שמן.

בעזרת כף גדולה נוטלים מכמות התערבות ומניחים את הלביבות במחבת.

כשהלביבות מזהיבות הופכים לצד השני, על להזהבה. מוציאים ומספיגים את עודפי השמן בצלחת עם נייר סופג.

מגישים חם, עם מטבל יוגורט עשבי תיבול.

 

אופן ההכנה למטבל היוגורט -

בקערה מערבבים את היוגורט עם הטחינה, שמן הזית, עשבי התיבול והשום הכתוש. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

מגישים בקערית נאה ליד הלביבות החמות.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1135.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון