הדפס את המתכון
לערבל היטב היטה את כל החומרים, לקחת עם מצקת מלאה ולשפוך במחבת משומנת, על להבה נמוכה.
להמתין מעט, ולהפוך.
להוציא בזהירות על נייר סופג.
לקבלת חביתית אורירית, יש לערבל מעט לפני כל חביתית.
נ.ב
אם המילוי חלבי, אפשר לשים כוס חלב אחת ושתי כוסות מים.
בעל מעדניה גדולה במרכז.
במעדניה אני מוכר בעיקר אוכל מוכן לשבת: דגים, מרקים, עופות ובשרים. וכמובן - עשרות סוגי סלטים.
ישנם כמה מוצרים שאני יודע תמיד להכין כמות גדולה כי הם פשוט חטיפים...
חלק ממוצרים אלה נתבקשתי לפרסם פה.
בתיאבון ובהצלחה.