נכתב על ידי: טבחכם
תאריך: 17/05/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לגרד לקערה את התפוחי אדמה במגרדת גסה, ולהפריש נוזלים.

גם את הבצל לגרד במגרדת גסה ולערבב עם התפוחי אדמה המגורדים.

לטרוף את הביצים ולהוסיף לקערה.

להוסיף את האבקת מרק

לזרזף על העיסה מעט שמן ולתבל במלח ופלפל לפי הטעם.

לערבב היטב ולהעביר לתבנית אינגליש קייק.

להכניס לתנור 190 מעלות לכשעה עד שישחים.

בתיאבון.


 
אודות המחבר

בעל מעדניה גדולה במרכז.

במעדניה אני מוכר בעיקר אוכל מוכן לשבת: דגים, מרקים, עופות ובשרים. וכמובן - עשרות סוגי סלטים.

ישנם כמה מוצרים שאני יודע תמיד להכין כמות גדולה כי הם פשוט חטיפים...

חלק ממוצרים אלה נתבקשתי לפרסם פה.

בתיאבון ובהצלחה.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1132.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון