נכתב על ידי: טבחכם
תאריך: 17/05/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מניחים בקערה את הקווקר, מוסיפים את הסוכר ומערבבים. כעת טורפים ביצה ומוסיפים לקווקר ומערבבים היטב.

לעיסה זו מוסיפים את החלב, ושוב מערבבים היטב.

משמנים מעט ומחממים מחבת, ויוצקים את תכולת הקערה לתוכה.

לאחר כמה דקות על להבה נמוכה, הופכים את החביתה.

שתי דקות, והמנה מוכנה...

להגיש מיד.

בתיאבון !


 
אודות המחבר

בעל מעדניה גדולה במרכז.

במעדניה אני מוכר בעיקר אוכל מוכן לשבת: דגים, מרקים, עופות ובשרים. וכמובן - עשרות סוגי סלטים.

ישנם כמה מוצרים שאני יודע תמיד להכין כמות גדולה כי הם פשוט חטיפים...

חלק ממוצרים אלה נתבקשתי לפרסם פה.

בתיאבון ובהצלחה.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1130.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון