נכתב על ידי: חן
תאריך: 09/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


הכנת הבלינצ'ס: לערבב יחד לבלילה חלקה (אני עושה זאת במיקסר): 1 כוס קמח, 2 ביצים, חצי כפית מלח קורט פלפל, כוס ושליש מים 2 כפות שמן לחמם מחבת לבלינצ'ס ...למרוח שכבה דקה של שמן (אני יוצקת מעט ומורחת את זה בעזרת מגבת נייר). למלא 2/3 מצקת וליצוק למחבת. כאשר הדפנות מתרחקות/משתחררות מעט, להפוך ולטגן עוד כ- 1/2 דקה... וחוזר חלילה. מהכמות הנ"ל מוכנים 10-11 דפי בלינצ'ס. ההרכבה: על כל עלה למרוח' בעזרת מרית, שכבה של גבינת שמנת. עליה להניח 2 פרוסות סלמון מעושן עליהן לפזר עירית קצוצה. כך לערום את כל העלים... כמות המילוי מספיקה ב ד י ו ק. להעביר למקרר למשך מספר שעותלפרוס למשולשים (12-16 יח'). להגיש לצד חצאי ביצים קשות, ולימון. מ ע ד ן.

 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe113.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון