נכתב על ידי:
|
חן
|
תאריך:
|
09/03/2009
|
|
הכנת הבלינצ'ס:
לערבב יחד לבלילה חלקה (אני עושה זאת במיקסר):
1 כוס קמח, 2 ביצים, חצי כפית מלח קורט פלפל, כוס ושליש מים 2 כפות שמן
לחמם מחבת לבלינצ'ס ...למרוח שכבה דקה של שמן (אני יוצקת מעט ומורחת את זה בעזרת מגבת נייר).
למלא 2/3 מצקת וליצוק למחבת.
כאשר הדפנות מתרחקות/משתחררות מעט, להפוך ולטגן עוד כ- 1/2 דקה... וחוזר חלילה.
מהכמות הנ"ל מוכנים 10-11 דפי בלינצ'ס.
ההרכבה:
על כל עלה למרוח' בעזרת מרית, שכבה של גבינת שמנת.
עליה להניח 2 פרוסות סלמון מעושן
עליהן לפזר עירית קצוצה.
כך לערום את כל העלים... כמות המילוי מספיקה ב ד י ו ק.
להעביר למקרר למשך מספר שעותלפרוס למשולשים (12-16 יח').
להגיש לצד חצאי ביצים קשות, ולימון.
מ ע ד ן.