נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 04/05/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


במטחנת בשר לטחון גס את הבשרים בעזרת סכין לחתוך את השומן לקוביות קטנות להכניס את כל המצרכים לקערה לערבב היטב לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר ל-3 שעות, לאחר מכן להכין את מכונת הטחינה עם שרוול לנקניקיות להעלות את המעיים על השרוול ולהפעיל את מכונת הטחינה להזריק את התערובת למעיים לסובב מספר סיבובים כל -12 ס״מ ולקשור את הקצוות להכניס למקרר עוד שעתיים ולאחר מכן אפשר לצלות על גריל או במחבת ,אפשרות נוספת אפשר להקפיא במצב טרי ולהשתמש מתי שרוצים.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1129.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון