נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 01/05/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לשמן קלות את הדגים ולאפות בחום של -180 מעלות כ-25 דקות.

בזמן שהדגים נאפים נכין את הרוטב.

במחבת נמיס את החמאה עם מעט שמן ונטגן את הפטריות כחמש דקות, נוסיף את השום, נערבב ונוסיף את היין לדקה נוספת לאחר מכן נוסיף את השמנת, נביא לרתיחה ונוסיף את שאר המצרכים נבשל עד שמסמיך מעט ומתקבל צבע צהוב בהיר ונכבה את האש.

עכשיו להגשה: נסדר דג בצלחת גדולה וניצוק מן הרוטב כ-4 כפות לכל צלחת ונקשט בגרידת לימון.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1126.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון