נכתב על ידי: גילי פאר
תאריך: 01/05/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מחממים שמן זית בסיר רחב ומוסיפים אליו את הבצל והשום להזהבה קלה.

חוצים את לבבות הארטישוק לחצי ומוסיפים לסיר.

ממליחים ומפלפלים ומטגנים עוד דקה-שתיים.

מוסיפים את המרק עוף(או מים),הלימון והכורכום ומערבבים.

להביא לרתיחה.

שהתבשיל רותח מכניסים את הקציצות ,מנמיכים ומכסים למשך 45 דקות.

לערבב מידי פעם,שכל הקציצות ייספגו מהרוטב.

לפני ההגשה לפזר קצת פטרוזיליה קצוצה.

זה מעדן,בתאבון.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1124.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון