נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 29/04/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחמם במחבת את השמן ולטגן עד שקיפות את הבצל, להוסיף את השום ולטגן עוד כדקה, להוסיף את הצנוברים והבשר ולטגן תוך כדי ערבוב עד אשר הבשר משנה צבעו לאפור, להוסיף את שאר המצרכים לערבב ולכבות את האש .לקחת את הפלפלונים ולפתוח בעזרת סכין פתח לכל אורך הפלפל, למלא בתערובת להוסיף מעט שמן למחבת ולטגן את הפלפלונים עד שמשחימים להעביר לכלי הגשה, באותה מחבת להכניס את הסילאן והצ׳ילי ולבשל עד שמסמיך לצקת את הרוטב על הפלפלונים ולהגיש בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1120.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון