נכתב על ידי: מתי פרג'י
תאריך: 21/04/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


סלט ארטישוק

לאחר חליטת הארטישוק צינון מהיר במים קרים מאוד, אפשר עם קוביות קרח.

את לבבות הארטישוק הצוננים והמיובשים ללחתוך ל-6 קוביות או פלחים.

לעבב הייטב את כל רכיבי המתכון, ניתן לחזק בלימון נוסף למי שאוהב חמוץ מאוד.

לשמור במקרר עד להגשה.

בתאבון

מתי פרג'י


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1116.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון