נכתב על ידי: Hilabahat
תאריך: 20/04/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן הכנה לרוטב

לערבב יחדיו את המרכיבים של הרוטב בשייקר לרוטב או צנצנת סגורה עד למרקם אחיד

אופן הכנה לסלט

- לקלף את הסלק, ולחתוך לגפרורים דקים. להשרות במי קרח לקבלת פריכות.

- לחתוך את הסלרי לגפרורים דקים.

- בקערה, לערבב את גפרורי הסלק והסלרי, להוסיף את כדורי הבייבי מוצרלה ואת הרוטב ולערבב יחדיו לספיגת טעמים. לפזר מלמעלה פקאן גרוס ולהגיש.

·        ניתן לשדרג עם אגוזי מלך כדי להעשיר את הסלט.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1112.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון