נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 09/04/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לקלוף את כל הירקות ולחתוך לקוביות גדולות ,לערבב את כל מצרכי התיבול בקערה גדולה ולהכניס את הירקות לערבב היטב ולהעביר לתבנית אפייה לאפות בחום של -180 מעלות שעה ועשרים עטוף בנייר כסף לאחר מכן להוריד את נייר הכסף ולאפות עוד עשר דקות עד שמשחים ולהגיש בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1103.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון