נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 05/04/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחמם את השמן במחבת ולהוסיף את העגבניות להביא לרתיחה ולהוסיף את השום לערבב להוסיף חצי כוס מים ותבלינים לערבב ולבשל עוד כ- 5 דקות לכבות את האש ולצנן לסדר במגש בזוגות מצות רטובות במים בכל תחתית המגש לצקת מעל מהרוטב ולפזר מעל תערובת גבינות לשדרוג מעל הגבינות כל העולה לכם בראש לאפות בתנור שחומם מראש בחום של -180 מעלות כ -15 עד -20 דקות בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1101.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון