נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 04/04/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לבשל במים את השעועית בסיר רגיל כשעה ועשרים בסיר לחץ חצי שעה בזמן הזה במחבת לחמם מעט שמן ולטגן את הנקניקיות והקבנוס עד השחמה ולכבות את האש בסיר שטוח לחמם את השמן ולטגן עד הזהבה את הבצל ולהוסיף את השום העגבניות הקלופות ושתי כוסות ממי הבישול של השעועית ולבשל עד שמתמוססות להוסיף את רסק העגבניות והתבלינים לערבב ולהוסיף את השעועית המסוננת הנקניקיות והקבנוס לערבב ולהגיש בתוספת אורז לבןבתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1099.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון