נכתב על ידי: אלעד ינאי
תאריך: 20/03/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל. מוסיפים סוכר וטורפים היטב. טורפים פנימה את הביצים אחת אחת. מוסיפים חלמונים, וטורפים עד שהם נבלעים בתערובת.
מנפים יחד קמח ומלח ומוסיפים לתערובת. מערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
יוצקים את התערובת לתבניות חד פעמיות משומנות, ואופים 20-15 דקות, עד שהשוליים יציבים והמרכז עדיין רך למגע. מוציאים מהתנור ומצננים דקה-שתיים. משחררים מהתבניות ומגישים מיד.


 
אודות המחבר

חברת קייטרינג חלבי לה פמיליה. מתמחים באוכל לארועים מגשי אירוח, כיבוד לארועים ועמדות קפה והגשה בארועים.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1094.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון