נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 17/03/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכנת העוף

לערבב את כל חומרי התיבול של העוף היטב ולמרוח היטב מכל צדדיו,להניח בתבנית אפייה משומנת קלות, לכסות בנייר כסף ולאפות בחום של 180מעלות. במשך שעה וחצי,  לאחר זמן האפייה להסיר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עוד כ-10 דקות עד קבלת ציפוי קריספי.

לאורז

לטגן במחבת את הבצל עד השחמה טובה, להוסיף את השקדים לערבב ולכבות את האש. להכניס את האורז לסיר להוסיף את המים הרותחים המלח והפלפל ואת תכולת המחבת להביא לרתיחה לערבב היטב ולהנמיך את האש להניח מעל מכסה חצי סגורו לבשל במשך כ-25 דקות או עד שאין נוזלים בסיר, לכבות את האש להניח מעל מגבת מטבח נקייה ולסגור היטב את המכסה, להמתין כ-15 דקות להגיש בכלי גדול את האורז ולפזר מעל את גרגרי הרימון, להניח  מעל את העוף ולהגיש

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1086.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון