נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 12/03/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לקלפ התפוחים לשים במיץ לימון למנוע השחרה

לקצוץ את חתיכות האננס דק

לקצוץ דק דק

את אגוזי המלך

ולקצוץ דק את הסלרי

לחתוך את התפוחים לאצבעות דקיקות גוליאנים

לשים בכערה הכול לערבב עים המיונז

לשים הסוכר

לערבב היטב

לערבב את הקצפת עד להקשחה

לצקת לתוך התערובת

מדהים טעים


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1080.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון