נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 12/03/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מטגנים את הבצל עד להזהבה

קוצצים את הירק דק

חותכים את הלימון דק דק

לקוביות קטנות

מערבבים עים הטונה עים השמן לא לסנן

מוסיפים מעט מיץ לימון

מעט תיבלון ....לפי הטעם


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1078.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון