נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 05/03/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בקערה להכניס את כל מצרכי המילוי ולערבב היטב, להכין בקלחת גדולה את כל מצרכי הרוטב. לסדר בתחתית התבנית את שאריות הכרוב הקצוץ, להניח מעל את הרינג ולסדר בצורה של עלה מעל עלה כאשר חצי עלה מכסה את חציו של העלה השני סביב כאשר חלקו הדק של העלה כלפי חוץ להכניס מהמלית פנימה עד למעלה ולסגור את העלים מעל כך לסדר שישה ממולאים בתבנית לצקת את הרוטב בזהירות ,אם חסר עוד רוטב יש להוסיף מים, להניח מעל עוד תבנית ריקה ולצקת לתוכה מים כדי לייצור משקולת להכניס לתנור מחומם מראש בחום הכי גבוה עד לרתיחה ,להנמיך ל-200 מעלות למשך שעה וחצי ולהגיש.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1076.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון