נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 05/03/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


במחבת להכניס את 1/3 כוס השמן והבצל ולטגן עד השחמה, להוסיף את הצנוברים לדקה אחת,להוסיף את הבשר ולטגן עד אשר משנה צבעו לאפור ומתפורר, להעביר לכלי לצינון, לקחת את פרוסות החצילים ולשטוף אותן היטב מהמלח, לסחוט את הנוזלים בידיים היטב ולהניח בתוך מסננת לעוד כשעה לייבוש נוזלים נוספים, לאחר מכן במחבת נקייה לצקת את השמן לטיגון החציל ולחממו היטב, לטגן בשמן החם את הפרוסות החציל עד להזהבה, זהירות לא לייבש יותר מדי, להעביר את פרוסות החציל לנייר סופג ולצננן. לקחת שתי פרוסות חציל ולהניח כל אחת בקטבים של תבנית אינגליש קייק כאשר חצי פרוסה יושבת בתוך התבנית עד התחתית וקצת מעבר לזה וחציה השני מחוץ לתבנית, לסדר את שאר הפרוסות בצורה אלכסונית כאשר 1/3 מכל פרוסה נשען על פרוסה קודמת כך שנמלא את כל התבנית מסביב, יש לשים לבשתחתית התבנית צריכה להיות מצופה בחציל באותה הצורה, בתוך תערובת הבשר להוסיף ביצה טרופה לערבב היטב ולמלא את התבנית בתערובת הבשר, לסגור בצורת שתי וערב את פרוסות החציל ולהדק היטב בעזרת הידיים, להכניס לתנור לאפייה של18 דקות בחום של 180 מעלות, להוציא מהתנור ולצנן כשעה, לאחר מכן להפוך את התבנית על צלחת הגשה ולהגיש


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1075.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון