נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 27/02/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לקחת 8 ריבועי בצק עלים ולפתוח במרכזן ריבוע כאשר נשארים שוליים בעובי של כ-1.5 ס"מ, למרוח בביצה את שולי ריבועי הבצק השלמים ולהניח מעל את ריבועי הבצק החתוכים, להניח את ריבועי הבצק בתבנית עם נייר אפייה למרוח את השוליים העליונים שוב בביצה ולאפות בחום של 180 מעלות בין 20 ל-25 דקות עד שמזהיבים. להניח בצד לצינון.

לקחת את כל מצרכי המלית ולערבבם היטב בקערה, לצקת למחבת כ-5 כפות שמן קנולה, לחמם המחבת עם השמן ולהוסיף את תערובת הכבדים לטגן עד אשר הכבדים במצב מדיום ,להעביר את סלסלאות הבצק כל אחת לצלחת הגשה ולצקת מתערובת הכבדים לכל סלסלה ולהגיש.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1072.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון