נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 22/02/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחמם את השמן במחבת ולטגן את הפרגיות עד שמוכנות, להעביר את הפרגיות לכלי נפרד ובאותו השמן לטגן את הבצל עד השחמה, להעביר את הבצל לכלי נפרד. להכניס לסיר את האורז ולמלא מים עד למעלה, להוסיף כף מלח ולבשל את האורז ברתיחה עד שהאורז מוכן, לסנן את האורז מעל הכיור ולשטוף האורז במי ברז, להניח את האורז עם המסננת עד שהאורז מתייבש, בזמן הזה לבשל את העדשים במים עד שמתרככים, לסנן את העדשים.

ועכשיו נרכיב את המנה:

בכלי גדול נכניס את כל המצרכים נתבל במלח ופלפל נערבב היטב ונעביר לסיר שמכיל את כל הכמות נוסיף 1 כוס מים ונבשל על אש קטנה מאוד כשעה, נהפוך את הסיר על צלחת הגשה גדולה ונקבל עוגת פרגיות לתפארת!!!!!!!!!!

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1069.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון