לחמם במחבת את השמן ולטגן את הפרגיות עד מוכנות, להעביר את הפרגיות לכלי נפרד ובאותו שמן לטגן עד השחמה את הבצל ולהעביר לכלי נפרד. בסיר להכניס את האורז ולבשל בהרבה מים וכף מלח עד שהאורז מוכן לסנן מעל הכיור ולשטוף במי ברז ולהניח במסננת עד שנפתרנו מהנוזלים. לבשל את העדשים עד מוכנות ולסנן. עכשיו נרכיב את המנה, בכלי גדול להעביר את כל המצרכים נתבל במלח ופלפל ונערבב היטב, נעביר לסיר את התכולה נוסיף כוס מים ונבשל על אש קטנה מאוד כשעה נהפוך את תכולת הסיר על צלחת הגשה ונגיש
בתאבון