נכתב על ידי: שף עופר סמואל
תאריך: 14/02/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה:

ממקמים את סיר הפויקה מעל מצבור גחלים לוחשות לצד המדורה, מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצלים עד שמזהיבים (מומלץ לעבוד עם כף עץ ארוכה לאורך כל הבישול) קוצצים ארבעה עד שישה ראשי שום ומוסיפים לשמן עם הבצלים את קוביות הבשר והעצמות (גודל 2*2) מטגנים את הבשר ומוסיפים את התבלינים בהדרגה מלבד המלחה. מערבבים היטב בתוק הסיר ומוסיפים מעט יין אדום לתוך היין יש לוסיף את התבלים הטריים

את שורש הג'ינג'ר חשוב לקצוץ ולזרוק לתוך המסה הנוזלית. יש להוסיף את הירק מהקשה לרך תחילה תפ"א ואח"כ בטטה גזרים ראשי שום שורש סלרי וקטניות יש לחכות 10 ד'ק בין ירק לירק. כאשר מוסיפים ירקות יש להוסיף נוזלים (מים) עד לקו הירק.ממשיכים בהוספת מלח לכלל המסה סילאן ושאר התבלינים הירוקים הכוללים גם את שורש הפטרוזיליה.מכסים ונותנים לנוח על האש (הצד ה"קר" של המדורה) למשך עוד כשעה עד שעה וחצי. יש לטעום את הבשר באם רך ... בתאבון


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1061.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון